Lasă un comentariu

Gogosi pufoase

INGREDIENTE pentru un platou cu varf de gogosi

1 kg faina alba

50 g drojdie

350 ml lapte

3 oua

100 g unt

100 g zahar

un praf de sare

scortisoara

vanilie

zahar pudra vanilat pt pudrat

Aluatul se lasa la crescut cam o ora. Forma gogosilor se obtine cu ajutorul unui pahar. Resturile se pot rasuci in forma de serpisori modificati genetic. Tadaaaa!

*daca le vrei umplute poti uni doua gogosi(cerculete) presand marginile chiar  inainte de a le praji. Isi vor mari volumul lasand un gol in mijloc pe care il poti umple dupa apoi cu gem/ciocolata. Eu prefer gemul de prune din camara. Mmm

Se prajesc cu rabdare in ulei de floarea soarelui. Se pazeste platoul de hotii de gogosi.

Yum!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: